Warning: session_start(): open(/home/mojevarecka.cz/session/sess_3ad137093badea4ee0f9567d7ba5693b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/mojevarecka.cz/mojevarecka.cz/wp-content/themes/bonappetit/functions.php on line 19

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/mojevarecka.cz/session) in /home/mojevarecka.cz/mojevarecka.cz/wp-content/themes/bonappetit/functions.php on line 19
Pangasius na víně

Pangasius na víně

Suroviny:

olivový olej
2 plátky pangase
1 velká cibule
1 malá mrkev
2 rajčata
15 dkg slaniny
10 brambor
1 dcl vína (může být bílé i červené)
koření na ryby

Postup:
Do vypékacích misek vložíme alobal, dostatečně velký aby se pak do toho zabalilo celé jídlo. případně použije pekáč a dáme dva alobali vedle sebe. Na pánvy opečeme v olivovém oleji zprudka rybu, kterou jsme posypali kořením na ryby. Vložíme jí na dno alobalu. Ve zbytku oleje osmahneme cibuli nakrájenou podélně na půlkolečka a mrkev nakrájenou na malá kolečka. oparžené vložíme navrch ryby a posypeme nakrájenou slaninou. Rajčata nakrájíme na osminky a poklademe jimi vrch. Celé přelijeme vínem. Brambory uvařené ve sšlupce (cca 30 min.) oloupeme a nakrájíme na kousky, kterými zakryjeme celou plochu. Posypeme kořením. Celé zabalíme do alobalu a dáme péci cca 20 minut.

Zanechte komentář